Nyheder

Ny hjemmeside

  Ny hjemmeside

Vi har opdateret vore hjemmeside, med nyt layout. Opdateringen vil også betyde, at der i den nærmeste fremtid vil komme mere information, flere billeder og meget andet på vores hjemmeside.

Trendline laminatbordplader i eg

   

Trendline laminat bordplader

 

3 flotte nye dekore ege-look.

Black Oak

Vintage Oak

White Oak

 

Format: 30mm 62x410 cm    


Se mere under vore produkter her

Klimagulv 25mm

   

Krydsfiner Handelen har fornøjelsen af at kunne præsentere dig for KLIMAGULV i 25mm pladetykkelse til 20mm varmeslanger.

 

En af fordelene ved NOVOPAN KLIMAGULV i 25 mm spånplade og 20 mm varmeslanger er at vvs-installatøren bl.a. kan benytte samme fittings og rør over hele huset, og at der ikke skal justeres særskilt kredsene imellem.

Som supplement til den velkendte løsning med NOVOPAN KLIMAGULV i 22mm tykkelse til 16mm varmeslanger, har Novopan nu også udviklet en 25 mm gulvspånplade, så det fremover også er muligt at anvende 20 mm varmeslanger. Det har hidtil har primærtværet forbeholdt varmesystemer til nedstøbning i beton.

En NOVOPAN KLIMAGULV spånpladeløsning i 25 mm pladetykkelse til 20 mm slanger er blevet efterspurgt, som et supplement til nedstøbte løsninger i fx 1½ etages huse, hvor der i mange tilfælde vælges stengulve med gulvvarme i stuetagen, og et trægulv på første sal.


Se mere under vore produkter her

HI-MACS

  Hi-Macs er en akryl-baseret plade, som fremstilles i en række ensfarvede og flerfarvede dessinger. Pladen kan ikke suge fugt, da den er porefri og egner sig derfor godt til våd-zoner i køkken, bad, laboratorier m.v. Hi-Macs Solid Surface er ideel til bordplader og andre overflader hvor holdbarhed, alsidighed samt et flot udtryk er vigtigt. Med en kollektion som stadig vokser i både farver og designs vil det altid være muligt, at finde noget der passer til nye eller eksisterende farver eller arkitektoniske løsninger. Da Hi-Macs er et ikke porøst materiale er det let at rengøre, vedligeholde og forny. Det har samtidig unikke thermo-formbare egenskaber, som muliggøre at lave hvilket som helst design der ønskes.

Hi-Macs har endvidere en 15 års garanti hvilket er enestående for sådanne produkter.

Se mere under vore produkter her

Forbo Desktop Linoleum

Forbo Desktop Linoleum

  Krydsfinér-Handelen A/S kan nu tilbyde et fuldt program i Forbo Desktop linoleum. Desktop Linoleum er det perfekte valg til en moderne overflade på dit nye møbel.
En færdiglavet bordplade eller blot den ”løse” linoleum – dit valg !

Kontakt  vores salgsafdeling, så løser vi opgaven for dig.  

Krydsfiner-Handelen A/S

Hvidsværmervej 155
2610 Rødovre

Telefon: 44 84 17 00
Fax: 44 84 65 33
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  Åbningstider

Lager:
Mandag - torsdag: kl. 7:00-15:00
Fredag: kl. 7:00-13:00

Kontor:
Mandag - torsdag: kl. 7:00-16:30
Fredag: kl. 7:00-14:30


  Kontakt

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.  Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller for yderligere information.

Vi ser frem til at høre mere fra dig.