Miljø

Krydsfiner-Handelen A/S gør en aktiv indsats for miljøet. Vi opfylder EU's EUTR krav mod handel med illegalt træ. I 2012 blev vi CoC certificerede i FSC® og PEFC®. Dette er to forskellige certificerings ordninger, der medvirker til, at vi kan sikre at træprodukter leveret igennem os, er bæredygtige. Du og dine kunder kan derfor være helt trykke og have samvittigheden i orden, når I handler pladeprodukter igennem Krydsfinér- Handelen A/S.   Vores truck kører på el, hvilket har flere fordele, både hvad angår indeklimaet for medarbejderne og for miljøet. Vi sorterer også vores affald således, at f.eks. affaldstræ kan genanvendes og blive til miljørigtig varme.
Emballage forsøges  genanvendt i det omfang det er muligt og generelt forsøger vi at minimere vores affald.
     
 

Krydsfiner-Handelen A/S

Hvidsværmervej 155
2610 Rødovre

Telefon: 44 84 17 00
Fax: 44 84 65 33
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  Åbningstider

Lager:
Mandag - torsdag: kl. 7:00-15:00
Fredag: kl. 7:00-13:00

Kontor:
Mandag - torsdag: kl. 7:00-16:30
Fredag: kl. 7:00-14:30


  Kontakt

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.  Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller for yderligere information.

Vi ser frem til at høre mere fra dig.